Albert Rivera preten explicar la veritat del 11 de setembre

El que fa l’Albert Rivera i els seus ciudadanos no te nom, es increïble que hi hagi gent que pugui caure tan baix per intentar fer mal a Catalunya i als catalans, a qualsevol preu i sense cap raó mes que acabar amb Catalunya, la seva cultura i els seus símbols.
Últimament s’estan lluint, primer denuncien al TSJC el sistema d’immersió lingüística i aconsegueixen que amb només tres denuncies (dos de famílies d’afiliats al partit de Rivera) el TSJC tombi el sistema d’immersió lingüística que tan bon resultat ha estat donant a Catalunya i que fins i tot s’agafa com exemple a Europa.

Ara pretenen explicar la veritat del 11 de setembre de 1714 i explicar les mentires de l’independentisme català... Es pensen que som imbecils o què?
Ara es dediquen al seu web a fer jocs de preguntes i respostes, fan preguntes d’història i donen tres respostes possibles, si l’encertes et fan una petita explicació del fet històric en qüestió i et permeten passar a la següent pregunta.

Els fets històrics son això, fets que ja els coneixem, el problema es que volen fer creure que els independentistes catalans manipulem l’historia i que diem que la guerra de successió espanyola va ser per l’independència de Catalunya o que Rafel Casanova va morir afusellat, per exemple.
Tots nosaltres coneixem l’historia i sabem que va passar i per què, i no necessitem manipular res ni mentir per desitjar que arribi un dia en que Catalunya sigui un país més d’Europa situat entre Espanya i França. Son ells els que necessiten mentir i manipular per atraure el vot populista dels espanyolistes i anticatalanistes, allà on no arriba el PP arriba Ciudadanos.

Prou de mentides i manipulacions, prou de ser insultats i menyspreats per aquesta gent, aquest BOTIFLERS que reneguen de la seva terra i es posicionen contra els interessos de Catalunya i dels catalans com ja van fer al passat d’altres traïdors a Catalunya per als que es va crear aquest terme, que tan bé s’escau a gent d’ara com l’Albert Rivera.
Visca Catalunya!!!

2 comentaris:

  1. No piensa que sois imbéciles, sabe que los sois, y muy inocentemente intenta mejoraros. Buena intención no le falta, y paciencia menos, pero lo tiene complicado, muchos años de lavado de cerebro no son fáciles de arreglar por mucha razón que tenga.

    ResponElimina
  2. Aquest es l’exemple clar del que passa quan no es recolza a casa a un nen quan està estudiant català a l’escola, veuen paraules però no arriben a comprendre el significat del que llegeixen, es una llàstima que hi hagi persones amb aquestes mancances intel•lectuals, per això hem de lluitar per a que en un futur no hi hagin més nens amb aquestos... problemes, per això hem de lluitar per mantenir i millorar el sistema d’immersió lingüística que intenten, però no podran, fer desaparèixer gent de Ciudadanos o del PP.
    A ver Don Luis, la historia es la que es y no la vamos a cambiar ni los independentistas ni los fachas, ni las personas con problemas de comunicación… lo que está muy feo es mentir, y que hayan luchado en el mismo bando Barcelona y Madrid, no significa que no tengamos que querer la independencia, también pasó en la guerra civil. Que Rafel Casanovas no muriese, no significa que no pueda ser un héroe para los catalanes por haber luchado defendiendo los intereses de nuestro país, Catalunya. No haber sido aquella una guerra de secesión no implica que no quisieran en aquella época o en la actual la creación de un estado propio, Catalunya, también te digo una cosa, el que alguien luchase en un bando u otro no me preocupa en exceso, esa gente ya murió, te puedo asegurar que no queda nadie de aquella época, los importantes somos los que estamos ahora y queremos la independencia hoy. El que un gobernante jure o prometa algo no significa que lo vaya a cumplir, mira todo lo que ha hecho Zapatero últimamente, ejemplo actual. Un Botifler en aquella época era un partidario de Felipe V, un traidor por luchar a favor de este y en contra de los intereses de Catalunya, hoy no vive ya Felipe V, pero si quedan traidores que luchan por intereses propios por encima de los comunes de los catalanes.
    Si necesitas ayuda, piensa que en la era de Internet en la que vivimos es fácil encontrar páginas de ayuda para mejorar tu catalán y webs donde aprender algo de la historia de tu país. También hay escuelas de adultos y bibliotecas donde te pueden ayudar.
    Està bé que la gent de totes les ideologies pugi opinar i debatí de qualsevol tema, però amb propietat, amb coneixement i amb educació. Hi ha molta gent que porta una vena als ulls y no veu mes enllà de les mentides que els hi diuen des de Madrid o els Botiflers, per sort cada dia hi ha més gent que descobreix la veritat i que compren que es el que Catalunya i els catalans necessitem, l’autodeterminació.
    Visca Catalunya!

    ResponElimina